Google Plus krijgt 41 Updates | Google IO 2013

Google Plus krijgt meer dan 41 updates, is aangekondigt tijdens Google IO 2013.

Google-Plus-Logo

Nieuwe Google+ Foto’s
Auto Highlight om foto’s van smartphones en digitale camera’s samen te brengen. Google Plus zal foto’s automatisch verbeteren door middel van subtiele verbeteringen die helpen om foto’s ziet er beter uit te laten zien. Auto Awesome functie om leuke nieuwe afbeeldingen, korte animaties en panorama’s te creëren.

Nieuwe look en feel voor Google+
Een nieuw visueel ontwerp voor Google+, waarbij het voor pagina-eigenaren nog belangrijker wordt foto’s en video’s te delen om zich met hun inhoud te onderscheiden.

Hashtags
Bovenaan nieuwe posts komen nieuwe hashtags die gerelateerd zijn aan de inhoud. Dit betekent dat het voor gebruikers makkelijker wordt om nieuwe, gerelateerde content te ontdekken. Gerelateerde hashtags zijn gebaseerd op Google’s algoritmen en de Knowledge Graph

Nieuwe Hangouts On Air en nieuwe Hangouts app
Er komt een nieuwe pagina om gebruikers te helpen ontdekken recente en komende Hangouts On Air te ontdekken. De nieuwe Hangouts app zal real-time communicatie verbeteren door middel van berichten, video-oproepen, en foto’s. Dit kan zowel 1-op-1 als met een groep van tot 10 vrienden. De app stelt gebruikers in staat om tussen Desktops, Tablets en Mobiele apparaten zonder onderbreking te communiceren.

Content Aanbevelingen voor mobiele sites

Google plus Content Recommendations for mobile sites

Google Plus plugin voor mobiele websites die gebruikers die op mobiele sites nieuws lezen voorziet van de juiste content op Google+ op het juiste moment, gerelateerd aan de content op de site.

zie ook: ZDnet

mei 16th, 2013 door