juni 1st, 2014 door Mark

Zoek je de Facebook verwijderen link omdat je Facebook zat bent? Je kan twee dingen doen: je account deactiveren en je account verwijderen. Als je je account deactiveert, wordt je tijdlijn meteen uit de Facebook-service verwijderd. Gebruikers van Facebook kunnen je niet langer vinden. Echter, Facebook gaat nog wel genwoon door met het noteren en opslaan van je data zoals je tijdlijngegevens(zoals vrienden en foto’s).

Als je denkt dat je Facebook niet meer gaat gebruiken, kun je verzoeken om je account permanent te verwijderen. Dit is de Facebook verwijderen link.