Mobile Messaging App Top 10

Hieronder vind je de top 10 van Mobile Messaging Apps.

Line Mobile Messaging
Line is een mobiele messaging en spraak-bellen app met sociale netwerk- en gaming functies. De app is eigendom van de Zuid-Koreaanse Naver Corp. en is dan ook de top messaging app in Japan

Naast gratis telefoongesprekken en tekstberichten delen met vrienden, kan je met de Line  app ook spelletjes spelen met je vrienden. Line heeft ook een ingebouwde camera app met filters voor het delen van foto’s. De mobiele app Line heeft ook emoticons en en stickers. D

Line is beschikbaar als een desktop-app en mobiele app voor iOS, Android en platforms

WhatsApp
WhatsApp is een tekst messaging app ontworpen dat gsm-gebruikers tekstberichten verzenden zonder te betalen zoals met SMS. De berichten worden via het internet verzonden en daarom moet de gebruiker een data-abbo hebben op de telefoon en berichten kunnen bestaan ​​uit video, audio en foto’s, niet alleen tekst.

WhatsApp is een cross-platform applicatie, wat betekent dat het beschikbaar is voor een verscheidenheid aan mobiele besturingssystemen en smartphones, inclusief de iPhone, Android, Nokia, Windows Phone en BlackBerry.  WhatsApp kost 99 cent te downloaden en

Viber
Viber is een populaire gratis app lift en hun slogan is “Verbinden. Vrij.” De gesprekken gebruiken VOIP oftewel “stem via het internet”. Berichten kunnen foto’s en tekst bevatten, en de gesprekken onder meer kunnen via 3G of 4G-datanetwerk en op een Wi-Fi-netwerk plaatsvinden wanneer er een beschikbaar is. Groep messaging is er voor maximaal 15 vrienden.

MessageMe
MessageMe is een nieuwe app op het gebied van mobiele messaging. De app is gelanceerd in het begin van 2013 en is gericht op multimedia en context, waardoor mensen om de media te mengen door het tekenen op foto’s en instant messages versturen. MessageMe is beschikbaar voor iPhone / iPad en Android-apparaten.

Voxer
Voxer is een “walkie talkie” of “push-to-talk” app want als je klikt kan je een instant voice-berichten of MMS-berichten te versturen naar een vriend. Het bericht wordt onmiddellijk afgespeeld via de telefoon de luidsprekers van je vriend als deze is ingeschakeld en de app draait, of het wordt ontvangen als een opgenomen bericht zoals voicemail. Voxer maakt tekst en foto messaging, net zoals de meeste mobiele messaging applicaties. Voxer is gratis voor particulieren en werkt met Android en iOS-apparaten. Een zakelijke versie is er ook met extra functies voor een vergoeding.

HeyTell
HeyTell is ook push-to-talk app vor Instant voice messaging. Het is beschikbaar voor iPhone, iPad, Windows Phone en Android-apparaten. De app heeft eem grote “inhouden en spreken” knop om uw boodschap te spreken. Zoals met Voxer, hoef je niet aan te melden of een account aan te maken, en het werkt op verschillende telefoon platforms. Het heeft social networking features waardoor je vrienden snel gesproken berichten kan versturen.

TextNow
TextNow is nog een mobiele app doe gratis stem-bellen en sms’en door meeliften op wifi en / of de data-abonnementen. Het werkt op desktop computers en mobiele telefoons. Het biedt gratis onbeperkt messaging (zowel spraak en tekst) in de Verenigde Staten en Canada. TextNow is er voor Android en iPhone / iOS-apparaten.

Talkatone
Talkatone is ook een mobiele messaging app voor gratis voice bellen en tekstberichten via WiFi of 3G / 4G / LTE-gegevens. Het is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten.

Keek
Keek is een video messaging service voor mobiele telefoons – denk aan een video knockoff van Twitter. Mensen gebruiken het om status updates en video-opnamen van maximaal 36 seconden te delen, en je kan dit ook gelijk delen op je Facebook, Tumblr, Twitter en de persoonlijke pagina op Keek.com. De gratis app is beschikbaar Keek voor Google Android en Apple iOS-apparaten.

SNAPCHAT
SNAPCHAT verschilt van mobiele communicatie apps want de dienst is gespecialiseerd in het verzenden van berichten met een bepaalde functie – Ze verdwijnen.

oktober 26th, 2015 door