...

Linkedin updates: Nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen

door | mrt 11, 2024 | Social Media Beheer, Social Media Tips | 0 Reacties

In de huidige wereld is continue verbetering cruciaal, vooral op zakelijke platforms zoals LinkedIn, waar het creëren van persoonlijke merken belangrijker is dan ooit. Het LinkedIn-team begrijpt het belang van dagelijkse verbetering en implementeert voortdurend nieuwe tools om gebruikers tegelijkertijd te helpen zichzelf te verbeteren.

LinkedIn Sales Navigator

Recentelijk bracht LinkedIn een nieuw rapport uit – CY24Q1, gericht op productupdates en nieuwe functies, met speciale aandacht voor de LinkedIn Sales Navigator. Een belangrijk punt uit het rapport is dat gebruikers dagelijks tot 15 minuten kunnen besparen door frequente overschakeling tussen tools te vermijden. LinkedIn heeft handige nieuwe functies toegevoegd aan de Sales Navigator om deze tijdsbesparing te realiseren.

Job Collections

Met de start van het nieuwe jaar introduceert LinkedIn drie revolutionaire upgrades die je sollicitatieproces volledig zullen transformeren. LinkedIn heeft “Job Collections” ontwikkeld als reactie op de veranderende arbeidsmarkt, waarbij professionals steeds vaker overwegen van baan te veranderen (85% plant een baanwissel tegen 2024). Deze tool stelt gebruikers in staat een zorgvuldig geselecteerd scala aan relevante posities te onderzoeken, waardoor de opties en toegankelijkheid toenemen.

Gesponsorde artikelen

LinkedIn introduceert gesponsorde artikelen als een revolutionaire functie waarmee adverteerders krachtige tools hebben voor leadgeneratie, merkherkenning en betrokkenheid. Gebruikers kunnen gesponsorde inhoud bekijken zonder het platform te verlaten, wat zorgt voor een naadloze gebruikerservaring. Adverteerders kunnen nu artikelen promoten met een duidelijke call-to-action knop, zoals “Unlock Article,” om bezoekers aan te moedigen zich aan te melden en de volledige inhoud te bekijken.

Lookalike Audiences wijzigingen

LinkedIn zal vanaf 29 februari 2024 geen lookalike audiences meer verstrekken en maakt veranderingen in de manier waarop deze doelgroepen worden gecreëerd en beheerd. Nieuwe lookalike audiences kunnen niet meer worden gemaakt of bewerkt. Actieve campagnes met lookalike audiences gaan door, zij het met statische data. LinkedIn raadt alternatieven aan, zoals Audience Expansion voor Matched Audiences en Predictive Audiences voor contactlijst, conversie of Lead Gen Form data.

Conclusie

LinkedIn blijft streven naar verbetering, met recente updates en nieuwe functies die de gebruikerservaring op diverse gebieden optimaliseren. Voor meer hulp bij het maximaliseren van jouw LinkedIn-aanwezigheid, neem gerust contact met ons op. Ontdek hier wat we voor jou kunnen doen:

Deel deze blog via:
Hoe zorg je voor jouw succes met social media?
Hoe maak je van platform X jouw succes?

Bestel ze nu voor slechts €13,99 in onze webshop!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.