...

Web Development en Design

IS JOUW WEBSITE OF WEBSHOP TOE AAN VERNIEUWING OF OVERWEEG JE OM EEN (WORDPRESS) WEBSITE TE LATEN BOUWEN? 

Soms wil je niet op de rem staan, maar het gaspedaal vol intrappen – de lucht in met je nieuwe website. Met Social Media Tools ontwikkel je samen met ons vliegensvlug jouw eigen website, gebouwd op dezelfde krachtige motor als de website van Social Media Tools: supersnel, gebruiksvriendelijk, maximale vindbaarheid en veilig. Alleen de looks verschillen en de prijs.

Ben je op zoek naar je eigen website of een upgrade?

Wij van Social Media Tools bieden ook de mogelijkheid aan om een website op maat te creëren. Een volledig op maat gemaakte website naar jouw wensen. Hiervoor hebben wij speciale experts die al meer dan tien jaar websites maken. De experts kunnen uit kennis en ervaring enorm waardevolle websites bouwen waarbij ze op de kleinste details letten. Het is van essentieel belang dat je een waardevolle website hebt om professioneel over te komen. 

Nieuwe website

Waarom is het verstandig om een website via ons te nemen?

Onze gespecialiseerde experts besteden aandacht aan de kleinste details en zorgen voor een sterke online vindbaarheid. Ze werken met de meest gezochte kernwoorden in jouw branche, waardoor je website gemakkelijk gevonden wordt en hoge conversies behaalt.

Elk aspect telt, zelfs de afbeeldingen beïnvloeden de vindbaarheid van je website. Elk detail is van groot belang. Daarom is het cruciaal om ons of een zorgvuldige en professionele derde partij in te schakelen. We willen immers niet dat je betaalt voor half werk.

Ons doel is een perfect op maat gemaakte website van topkwaliteit, snel geleverd, volledig volgens jouw wensen.

Wil je een nieuwe landingspagina laten ontwikkelen?

Nieuwe bezoekers komen op een landingspagina na een klik op een advertentie of zoekresultaat. We maken deze voor jouw bedrijf, essentieel voor leads en klantenwerving. Een goede pagina is cruciaal voor maximale resultaten uit je online campagnes. Wij ontwerpen deze op maat, perfect aansluitend bij jouw campagne. Laat ons het ontwerp verzorgen via WordPress of een ander professioneel platform met oog voor detail.

Jaar ervaring in expertise

Onze kwaliteiten

Bedrijven ondersteund

Jaar ervaring in expertise

Onze kwaliteiten

Bedrijven ondersteund

Onze kwaliteiten

Topkwaliteit & Enorm snel

De concurrenten zullen raar opkijken. Klik- en je website is meteen op je scherm met een gegarandeerde Google PageSpeed score van minimaal 90 uit 100!

Gebruiksvriendelijk

Jij, je collega’s en je bezoekers hebben geen instructies nodig. Je website is gebruiksvriendelijk, je kan eenvoudig aankopen doen en volledig responsive.

U

Goed Vindbaar

Ook bij Google sta jij goed op de radar. Onze experts weten waar ze op moeten letten tijdens het bouwen van de website.

AVG-Proof

De online privacy van je bezoekers is goed geregeld. Nu en in de toekomst. Je hoeft je hier nooit meer zorgen om te maken.

Veilig

Er gaat geen website of update de lucht in zonder uitgebreide veiligheid & kwaliteitscontrole. Jij en je bezoekers zijn veilig.

Online Succes

IJzersterke content, werkende affiliate marketing, hoge SEO en klinkende resultaten! Ben jij klaar voor jouw online succes?

3 redenen om voor een WordPress website te kiezen

Eenvoudige aanpassingen

Voer zelf eenvoudig aanpassingen door op je website met het super eenvoudige CMS van WordPress.

Kosten WordPress

WordPress is gratis en stabiel, omdat het het grootste open-source content management systeem ter wereld is waar constant aan gewerkt wordt.

SEO-vriendelijk

WordPress is enorm SEO-vriendelijk, waardoor jouw website goed online gevonden kan worden.

Website maken?

Gratis websitescan aanvragen

Wil jij zeker weten of je toe bent aan een nieuwe (WordPress) website? Wij doen gratis een websitescan van je huidige website!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.