...

Klantcase | Adludum

ONTDEK HIER HOE WIJ HOGE RESULTATEN HEBBEN BEHAALD VOOR DE CAMPAGNES VAN ADLUDUM

ONTDEK HIER HOE WIJ HOGE RESULTATEN HEBBEN BEHAALD VOOR DE CAMPAGNES VAN ADLUDUM

Bij Social Media Tools geloven we in de kracht van samenwerking en groei. In deze klantcase willen we ons partnerschap met Adludum trots belichten en ons succesverhaal delen. We hebben de kans gehad om deel te nemen aan verschillende Adludum-campagnes voor leadgeneratie, en de resultaten zijn opmerkelijk. Hier nemen we je mee in onze reis en de indrukwekkende resultaten die we hebben behaald. Lees verder om meer te ontdekken over onze samenwerking en hoe we deze opdracht hebben uitgevoerd.

Een win-win samenwerking

Bij Adludum hebben we een waardevolle samenwerking opgebouwd en met trots deelgenomen aan diverse campagnes voor leadgeneratie. Ons jaarlijkse resultaat zijn we zeker trots op: meer dan 5000 waardevolle leads. Deze campagnes omvatten toonaangevende merken zoals Lexa, Opinieland, Zalando, JBL en Mediamarkt. 

Contentvormgeving

We weten dat duidelijke communicatie de sleutel was tot het succes. Daarom hebben we interessante video’s gecreëerd waarin we in begrijpelijke taal uitlegden waarom en hoe mensen zich konden inschrijven en daarnaast welke voordelen ze hieruit zouden halen. Deze video’s waren daardoor niet alleen informatief, maar ook aantrekkelijk voor het publiek. 

Strategische plaatsing

Onze volgende stap was om deze video’s strategisch te plaatsen op entertainmentpagina’s met een indrukwekkend bereik van meer dan 2 miljoen volgers. Wij hebben voor de entertainmentpagina’s gekozen, omdat deze soort pagina’s relatief veel goedkoper zijn dan influencers. Daarnaast hebben we zelf ook meerdere entertainmentpagina’s in bezit. Deze strategische plaatsing zorgde voor de juiste doelgroep van 18-24 jaar oud voor de soorten campagnes, enorm veel leads en een hoge winst wegens lage kosten.

Resultaten

De resultaten overtroffen onze verwachtingen. Onze inspanningen resulteerden in meer dan 5000 waardevolle leads en meer dan 50.000 klikken. Dit bewijst niet alleen de effectiviteit van onze aanpak, maar ook de kracht van samenwerking en strategie.

Conclusie

We zijn er trots op dat we samen met Adludum deze opmerkelijke resultaten hebben bereikt. Maar we kijken ook vooruit. Onze toekomst zit boordevol nieuwe kansen en mogelijkheden. Samen blijven we groeien, excelleren en nog meer successen behalen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.