...

Klantcase | NFS

ONTZORGING VAN SOCIAL MEDIA BEHEER VOOR NOES FIOLET STUDIO'S.

ONTZORGING VAN SOCIAL MEDIA BEHEER VOOR NOES FIOLET STUDIO’S.

Voor Noes Fiolet Studio’s voeren wij het social media beheer uit, waarbij we twee posts per week en drie stories per week per kanaal plaatsen. Onze aanpak richt zich op het versterken van de online aanwezigheid en het aantrekken van meer leden voor de diverse activiteiten zoals dansen, kickboksen en fitness.

Ons doel

Ons doel is om de volgers van Noes Fiolet Studio’s te betrekken en te converteren naar actieve leden. Dit doen we door gebruik te maken van strategische contentcreatie en storytelling, ondersteund door het AIDA-model. We streven naar een consistente groei in volgers en interacties, wat uiteindelijk leidt tot een toename in het aantal leden. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat het account professioneel ingericht wordt waardoor alles gemakkelijk te vinden is en het account een ideaal visitekaartje is voor de al bestaande leden en prospects.

Plan van aanpak

Voor Noes Fiolet Studio’s hebben we een speciaal model ontwikkeld in combinatie met contentideeën, genaamd het AIDA-model. Hiermee nemen we psychologisch de volgers mee in fases van storytelling om hun betrokkenheid te vergroten. We hebben de volledige Instagram-pagina strak ingericht qua look and feel en instellingen. De pagina heeft een tactische look and feel gekregen door de posts over dansen paars te maken en de posts over de sportschool en kickboksen groen te maken. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk vinden waar ze naar opzoek zijn zonder alle berichten vooraf te hoeven bekijken. Dit plan hebben we vooraf gepresenteerd aan de klant als onderdeel van ons uitgebreide social media plan. Tijdens het Social Media Beheer maken we ook gebruik van verschillende andere strategieën zoals automatiseringssystemen, geotargeting, hashtags-strategie en meer groeistrategieën.

Resultaten

Na drie maanden hebben we het eerste driemaandelijkse analyserapport uitgebracht. Hieruit bleek dat alle statistieken meer dan verdubbeld waren. Deze indrukwekkende groei resulteerde erin dat de klant het contract verlengde van drie maanden tot een jaar. Dit bevestigt het succes van onze aanpak en de tevredenheid van de klant.

Conclusie

We zijn zeer tevreden met de resultaten die we voor Noes Fiolet Studio’s tot nu toe al hebben bereikt. Onze strategie, gebaseerd op het AIDA-model en zorgvuldig geplande content, heeft geleid tot significant hogere engagement en een toename in het aantal leden. We blijven ons inzetten om met het beschikbare budget de best mogelijke oplossingen te bieden, zodat zowel wij als de klant tevreden zijn met de verleende diensten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.