...

Klantcase | Score

ONTZORGING VAN INFLUENCER MARKETING VOOR SCORE

ONTZORGING VAN INFLUENCER MARKETING VOOR SCORE

In samenwerking met enkele van de meest invloedrijke influencers en entertainmentpagina’s, hebben wij met trots een uitgebreide campagne opgezet voor ons gewaardeerde klant Score. De doelstelling was om het merk van Score te promoten en het bereik te vergroten op Instagram, een platform dat bekend staat om zijn mogelijkheden voor visuele en boeiende marketing. Dit hebben we tegelijk uitgevoerd tijdens de campagnes voor Chasin wegens dezelfde marketingmanager.

Ons doel

Ons doel was duidelijk: het vergroten van de merkbekendheid en het aantrekken van een bredere doelgroep voor Score. Om dit te bereiken, hebben we samengewerkt met influencers en entertainmentpagina’s met een totaalbereik van drie tot vijf miljoen volgers. De focus lag op kwaliteit, betrokkenheid en effectiviteit.

Plan van aanpak

Het succes van influencer marketing ligt vaak in de strategische aanpak. In de beginperiode hebben we verschillende campagnes uitgevoerd om te testen welke het meest effectief was. Dit gaf ons waardevolle inzichten in wat resoneerde met het publiek en welke benadering het meest impactvol was. De meest effectieve campagne, die buitengewone betrokkenheid en resultaten opleverde, werd vervolgens toegepast voor de resterende periode van de campagne. 

ab.png

Resultaten

De resultaten van de campagne waren buitengewoon en overtroffen onze verwachtingen. In slechts zes maanden hebben we meer dan anderhalf miljoen mensen bereikt, meer dan 15.000 nieuwe volgers aangetrokken voor het Instagram-account van Score en 11.000 klikken gegenereerd naar de website. Het merk kreeg meer zichtbaarheid dan ooit tevoren en creëerde een sterke aanwezigheid op sociale media.

Conclusie

Influencer marketing is een krachtig hulpmiddel om een merk te laten groeien en de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Door te werken met enkele van de meest invloedrijke stemmen op Instagram, hebben we Score geholpen bij het bereiken van hun doelen en het opbouwen van een sterke online gemeenschap.

Deze succesvolle samenwerking tussen influencers en Score toont aan dat doordachte strategie, constante evaluatie en de juiste aanpak kunnen leiden tot opmerkelijke resultaten. Het is ons een genoegen geweest om Score te ondersteunen bij hun groeireis en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer successen te behalen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.