...

Klantcase | Zonwering Totaal

UITVOERING VAN EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE VOOR ZONWERING TOTAAL.

UITVOERING VAN EEN OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE VOOR ZONWERING TOTAAL.

Voor Zonwering Totaal hebben wij een uitgebreide opdracht uitgevoerd, bestaande uit het ontwerpen van een website, branding en logo. De website bevat een uitgebreide productcatalogus met knikarmschermen, screens, markiezen, horren, uitvalschermen en rolluiken, waarvoor klanten offertes kunnen aanvragen. Zonwering Totaal is een startende B.V. die nog geen branding had ontwikkeld, wat ons de kans gaf om een visueel sterke identiteit te creëren die hun missie weerspiegelt.

Ons doel

Ons doel was om Zonwering Totaal te voorzien van een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid die hun producten duidelijk presenteert en de procedure van hun diensten transparant maakt. Daarnaast wilden we een visuele identiteit ontwikkelen die het merk versterkt en klanten aanspreekt, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en moderne technologieën.

Kanters Horeca Advies

Plan van aanpak

Bij het ontwerpen van de website en branding voor Zonwering Totaal hebben we gekozen voor kleuren die de missie van het bedrijf weerspiegelen, namelijk donkergrijs (schemer) en geel/oranje (zonlicht). Om de bedrijfsprocedures duidelijk weer te geven, hebben we vier fasen geïllustreerd in een kolom op de website, met elk een beschrijving van de betreffende fase. We hebben ook veel aandacht besteed aan de back-end codering om ervoor te zorgen dat de website soepel en efficiënt werkt. De website is voorzien van de nieuwste technologieën van 2024, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling. Daarnaast hebben we verschillende contactformulieren geïntegreerd voor reparatieverzoeken, offerteaanvragen en vrijblijvende gesprekken.

Resultaten

Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke, beveiligde en super snelle website die volledig voldoet aan de wensen en behoeften van de eigenaren van Zonwering Totaal. De website combineert esthetisch aantrekkelijke branding met functionele elementen, zoals duidelijke productinformatie en een efficiënte offerteaanvraagprocedure. De eigenaar van Zonwering Totaal is zeer tevreden met het eindresultaat, wat heeft geleid tot een succesvolle lancering van hun online aanwezigheid.

Kanters Horeca Advies

Conclusie

De samenwerking met Zonwering Totaal heeft geleid tot een prachtig vormgegeven en functionele website die hun producten en diensten optimaal presenteert. Door een sterke branding en het gebruik van moderne technologieën hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook efficiënt en gebruiksvriendelijk. De tevredenheid van de klant en de succesvolle implementatie van hun wensen bevestigen het succes van dit project.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.