...

Beginnende ondernemers! Swipe naar beneden als je wilt weten…

Hoe je snel en succesvol een Social Media Manager kunt worden en hier meer dan een maandsalaris mee kunt verdienen.

…zelfs als je geen eerdere ervaring, beperkte vrije tijd of een krap budget hebt.

De exclusieve zomeraanbieding eindigt over 24 uur.

Bewezen in de praktijk

Mijn expertise heeft bij tal van accounts en bedrijven bewezen resultaten opgeleverd.

Professionele ondersteuning

Ontvang begeleiding tijdens je gekozen opleiding van de Media Mentor.

Ontvang meer dan 300 lessen in 6 modules

In deze reeks van 300+ lessen leer je van A tot Z alle basis- en diepgaande aspecten van social media. Je zult niet alleen in staat zijn om virale content te creëren, maar je verwerft ook de kennis en vaardigheden om alles te optimaliseren en geld te verdienen met social media via bedrijven en jouw persoonlijke account.

Voor wie is dit bedoeld?

Kijk hieronder of deze opleidingen geschikt zijn voor jou.

Vergroot je publiek

Deze opleiding zal je laten zien dat het opbouwen van een community geen geluk is; het is een leerbare vaardigheid die je keer op keer kunt herhalen met de juiste strategie.

Verdien serieus geld

Het goed worden in het trekken van aandacht met je content is een handige vaardigheid. Deze opleiding zal je laten zien hoe je als Social Media Manager geld kunt verdienen.

Begeleiding van A-Z

Leer hoe je je bedrijf vanaf de basis opstart, strategisch positioneert, de juiste dienstenpakketten samenstelt, je kennis optimaliseert, de ideale klanten vindt en het beheer efficiënt uitvoert.

€200.000+

Dat is het bedrag dat ik heb verdiend met social media.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met social media. Ik heb dit bereikt door sponsoring van merken, het maken van commerciële content voor bedrijven, het beheren van bedrijfsaccounts, en het promoten van mijn eigen digitale producten.

Ik ga jou leren hoe je hetzelfde kunt doen en dan voornamelijk als Social Media Manager.

Social Media Manager Opleidingen

Start jouw opleiding nu!

Wie ben ik?

Mijn naam is Dylan Oemar Said. In 2014 startte ik het entertainment-account @eigenlijkwel, dat binnen een jaar een van de drie grootste accounts in Nederland werd. Dit succes motiveerde mij om mijn hobby uit te breiden naar een professionele onderneming.

Nu, negen jaar later, beheer ik met mijn bedrijf een bereik van miljoenen volgers, waaronder mijn persoonlijke account met meer dan 100.000 volgers. We hebben diensten verleend aan vooraanstaande opdrachtgevers en Social Media Tools is uitgegroeid tot een team van deskundige en getalenteerde professionals. Hierdoor hebben we ons bereik en onze mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid.

Wat anderen zeggen over mijn kennis…

Lees hieronder alle reviews!

Berry Reijman

Grapos | Directeur

Dylan is ondanks zijn jonge leeftijd een enorme motivatie op het gebied van social media. Hij heeft zo veel kennis en verstand van algoritmes waardoor hij direct de kern van de mogelijkheden weet bloot te leggen. We hebben al enorm veel gehad aan ons eerste gesprek en gaan dan ook zeker door met de samenwerking. Ik kan elk bedrijf aanraden om een gesprek met Dylan in te plannen en de wereld van social media op een laagdrempellige manier binnen te stappen.

 

 

Miranda Smit

Travel Couns. | Eigenaresse

Dylan is een professionele klantgerichte social media expert. Hij luistert goed naar zijn klant. En geeft heldere uitleg afgestemd op de expertise van zijn gesprekspartner. Wat ik ook sterk vind is dat hij ook training geeft zodat je uiteindelijk je sociale media zelf naar een hoger plan kunt tillen. Daarnaast kun je Dylan vragen om met jouw input (beeldmateriaal en informatie) jouw social media te beheren. Ideaal!

 

Ferry van Herwijnen

Etepro | Directeur

Social Media Tools heeft bij ons de volledige marketing ontzorgd met succes, waarvan onder andere; social media beheer, nieuwsbrieven, advertenties en het beheer van de webshop en website. Ook zijn ze betrokken bij de Google Ads. Kortom nemen ze veel werk uit handen wat noodzakelijk voor ons bedrijf is.

Menno du Prie

Coolpinguin | Directeur

Wij hebben coaching gekregen in het opbouwen van de marketing voor ons bedrijf met succes! Coolpinguin heeft binnen een korte tijd online veel klanten binnengehaald door de experts van Social Media Tools. Daarnaast waren ze heel klantvriendelijk en kwamen ze met slimme uitgebreide plannen. Wij zijn heel tevreden over de dienst.

Ton Louhenapessy

Politie | Senior Adviseur

Ik ken de oprichter van Social Media Tools vrij goed. Zijn bedrijf heeft hij met passie en bevlogenheid opgebouwd. Groot respect hoe hij continu vernieuwend bezig is. En een zeer betrouwbare partner voor een bedrijf die van de diensten van Dylan gebruik willen maken!

 

Deborah Maclaine

Feest zonder. | Eigenaresse

Heel fijn en persoonlijk contact gehad met Dylan. Hij maakt snel en graag tijd om vervolgens uitgebreid en doelgericht met je in gesprek te gaan over je verwachtingen en wensen. Geen onaangename verrassingen, duidelijke afspraken en heel prettig contact.

 

Word mijn volgende succesverhaal

Doe mee met de Social Media Manager Opleiding en leer hoe je als Social Media Manager een fulltime carrière kunt maken.

Wat kan je verwachten?

We hebben de opleiding opgedeeld in verschillende modules.

Starter | Social Media Cursus

De Starter Social Media Cursus behandelt de basisprincipes en het belang van social media beheer. Inclusief een casestudy, aanbevolen vervolgstappen, en inzichten in platforms zoals Facebook en Instagram.

Cursus | Merkdominantie & Klantinzicht

Leer hoe je je merk laat opvallen en je klanten begrijpt. Ontdek interessante strategieën voor doelgroepanalyse en leer hoe je een stap voor blijft op je concurrenten in deze grote markt met veel creators.

Handleidingen | Kennis optimaliseren

Ontdek de geheimen van sociale media met onze 7 fysieke handleidingen en ons exclusieve ChatGPT e-Book van 120 pagina’s. Ook ontvang je een marketing e-book over social media, waarmee je je strategieën kunt optimaliseren.

Cursus | Social Strategie Supreme

Met onze exclusieve content en strategieën leer je exclusieve content te maken en exclusieve strategieën hierop toe te passen. Transformeer je sociale media aanpak en behaal meer succes met alle socials van bedrijven!

Cursus | Instagram Expertise

Leer hoe je niet alleen likes krijgt, maar ook hoge inkomsten genereert. Van het opbouwen van een sterke basis tot het aangaan van winstgevende samenwerkingen en het benutten van specifieke verkoopstrategieën.

Advertentie Masterplan

Een stappenplan vanaf het selecteren van je doelgroep tot het effectief opzetten van promotiemateriaal. Leer hoe je gerichte advertenties creëert die jouw doelgroep bereiken op het perfecte moment en op het juiste platform.

Programma | Klantreis op maat ontwikkelen

Ontwikkel een op maat gemaakte klantreis die perfect aansluit bij de doelgroep van jouw klant. Leer hoe je verschillende modellen kunt inzetten op de juiste platformen en ontdek inspirerende contentideeën om jouw klant te laten groeien.

Programma | Social Media Mastery

Leer hoe je professionele, beveiligde en geoptimaliseerde profielen creëert. Perfect voor ondernemers, zelfstandigen en social media managers die hun online aanwezigheid willen versterken en hun account perfect willen professionaliseren.

Social Media Content Masterclass

Ontdek de kracht van effectieve contentpublicatie. Je leer precies waar je op moet letten tijdens het maken van de content, strategieën om de content te optimaliseren voor elk platform en betrek het publiek als nooit tevoren. Behaal je succes met onze Masterclass.

Wat is er inbegrepen in de bonus?

Bekijk hieronder wat je aan bonussen vind:

Cursus | Meester in Merkontwikkeling

Deze cursus leert je alles wat je moet weten over merkontwikkeling: van het definiëren van een sterke merkidentiteit tot het creëren van een effectieve merkboodschap en het implementeren van je merk.