...

Social Media Manager

Wilt u zich aansluiten bij ONS team of een opleiding volgen tot Social Media Manager?

WILT U ZICH AANSLUITEN BIJ ONS TEAM OF EEN OPLEIDING VOLGEN TOT SOCIAL MEDIA MANAGER?

Waarom werken bij Social Media Tools?

Professionele begeleiding

Wij bieden u gratis begeleiding en 60% korting op onze opleiding aan.

Inkomen zonder limiet

U kunt zoveel opdrachten aannemen als u wilt.

Kies uw eigen opdrachtgevers

Kies de opdrachtgevers die bij uzelf passen.

Locatie onafhankelijk

Verdien geld vanaf huis of een vakantiebestemming.

 Waar focust u zich op als social media manager?

Als social media manager helpt u ondernemers en bedrijven naar meer geïnteresseerde volgers op social media en verhoogt u de naamsbekendheid van het bedrijf door het creëren van unieke content en het implementeren van groeistrategieën die perfect aansluiten bij het betreffende bedrijf. U zorgt ervoor dat het bedrijf goed opvalt bij de juiste doelgroep en de naamsbekendheid groeit. Daarnaast zult u ook de verantwoording moeten nemen voor de opdrachtgever die u zelf kiest. Wilt u meer informatie over het aansluiten als social media manager bij Social Media Tools? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een inspirerend gesprek!

Social Media Opleidingen

Wilt u zelf net zo goed overweg kunnen gaan met social media & de marketing hiervan als een van onze managers? Dan bent u op de juiste pagina! Op deze pagina bieden wij verschillende opleidingen om jou op te leiden tot een echte social media manager.

Social media opleidingen om social media manager te worden.

Inbegrepen bij elke opleiding

Starter social media cursus

(Casestudy, succesvol social media beheer)

7 paperbacks (boeken)

(Hoe maak je van “platform” jouw succes?)

Levenslang toegang tot onze community 

(Community met allemaal like-minded ondernemers)

Beoordeling

(Wij beoordelen al uw social media pagina’s)

Exclusieve content & strategieën

(Enorm veel nieuwe strategieën en een leerproces in het maken van exclusieve content)

Evaluatiegesprek

(Online gesprek om te evalueren na afronding)

Exclusieve content & nieuwe strategieën

In ons uitgebreide document presenteren we vijf nieuwe strategieën met meerdere tactische benaderingen per strategie. Deze minder bekende, maar effectieve methoden worden grondig uitgelegd. Tevens bieden we inzichten voor het creëren van exclusieve content, inclusief verplichte elementen en aanbevolen tools die wij als experts gebruiken.

Campagne een miljoen+ NL/BE volgers

Waarom is het zo belangrijk om uw bedrijf aan een groot bereik te laten zien? Het vergroten van de zichtbaarheid van uw bedrijf is essentieel om een breder publiek te bereiken en meer leads te genereren. Een uitgebreide online campagne resulteert in hogere naamsbekendheid, meer volgers op sociale media en een toename van potentiële klanten, wat snel leidt tot groei op meerdere fronten in uw bedrijf.

Module van A-Z

Onze A-Z module omvat 40 diepgaande videolessen die u alles leren over het maximaliseren van Instagram en toepasbaar zijn op andere sociale media platformen. We behandelen onderwerpen als influencermarketing, strategieën voor content, community en verkoop, en het optimaliseren van uw eerste negen tot vijftien berichten, samenwerkingen en het reactiveren van inactieve accounts.

Instagram Expertise

Deze uitgebreide cursus, bestaande uit 150 pagina’s, biedt een volledige training om vanaf de basis uit te groeien tot een succesvolle Instagram Expert met diepgaande kennis. De geleerde informatie is ook toepasbaar op andere relevante social media platformen. Dit waardevolle inzicht is zeldzaam elders te vinden en is geschikt voor degenen met ware motivatie. Voor wie de ambitie heeft om een succesvolle social media expert te worden en zich de juiste kennis eigen wil maken, is deze cursus zeker een aanrader.

 

Resultaten waar wij trots op zijn!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.