...

Wat anderen zeggen over mijn kennis…

Lees hieronder alle reviews!

Berry Reijman

Grapos | Directeur

Dylan is ondanks zijn jonge leeftijd een enorme motivatie op het gebied van social media. Hij heeft zo veel kennis en verstand van algoritmes waardoor hij direct de kern van de mogelijkheden weet bloot te leggen. We hebben al enorm veel gehad aan ons eerste gesprek en gaan dan ook zeker door met de samenwerking. Ik kan elk bedrijf aanraden om een gesprek met Dylan in te plannen en de wereld van social media op een laagdrempellige manier binnen te stappen.

 

 

Miranda Smit

Travel Couns. | Eigenaresse

Dylan is een professionele klantgerichte social media expert. Hij luistert goed naar zijn klant. En geeft heldere uitleg afgestemd op de expertise van zijn gesprekspartner. Wat ik ook sterk vind is dat hij ook training geeft zodat je uiteindelijk je sociale media zelf naar een hoger plan kunt tillen. Daarnaast kun je Dylan vragen om met jouw input (beeldmateriaal en informatie) jouw social media te beheren. Ideaal!

 

Ferry van Herwijnen

Etepro | Directeur

Social Media Tools heeft bij ons de volledige marketing ontzorgd met succes, waarvan onder andere; social media beheer, nieuwsbrieven, advertenties en het beheer van de webshop en website. Ook zijn ze betrokken bij de Google Ads. Kortom nemen ze veel werk uit handen wat noodzakelijk voor ons bedrijf is.

Menno du Prie

Coolpinguin | Directeur

Wij hebben coaching gekregen in het opbouwen van de marketing voor ons bedrijf met succes! Coolpinguin heeft binnen een korte tijd online veel klanten binnengehaald door de experts van Social Media Tools. Daarnaast waren ze heel klantvriendelijk en kwamen ze met slimme uitgebreide plannen. Wij zijn heel tevreden over de dienst.

Ton Louhenapessy

Politie | Senior Adviseur

Ik ken de oprichter van Social Media Tools vrij goed. Zijn bedrijf heeft hij met passie en bevlogenheid opgebouwd. Groot respect hoe hij continu vernieuwend bezig is. En een zeer betrouwbare partner voor een bedrijf die van de diensten van Dylan gebruik willen maken!

 

Deborah Maclaine

Feest zonder. | Eigenaresse

Heel fijn en persoonlijk contact gehad met Dylan. Hij maakt snel en graag tijd om vervolgens uitgebreid en doelgericht met je in gesprek te gaan over je verwachtingen en wensen. Geen onaangename verrassingen, duidelijke afspraken en heel prettig contact.

 

Bestel nu en ontvang een gepersonaliseerde Social Media Scan.

Verken meer dan 300 lessen in jouw opleiding, bestaande uit een uitgebreide selectie van cursussen, programma’s, instructieboeken en andere waardevolle bronnen!

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat ga ik leren?

Als lid van onze Skillshare-community krijg je toegang tot zes modules die je voorzien van alle benodigde informatie als Content Creator.

Onze opleidingen leren je alles over het creëren en opschalen van een digitaal product vanaf nul. Je krijgt inzicht in funnels, contentstrategieën, klantreizen, promotietechnieken en meer.

De Creator Opleiding helpt je je account snel te laten groeien met de juiste doelgroep, zodat je 24/7, 365 dagen per jaar omzet kunt genereren.

Hoe en wanneer krijg ik toegang?

Binnen 30 seconden na het voltooien van je bestelling ontvang je een bevestiging van je bestelling via de mail en na 5 minuten krijg je toegang tot de gekozen opleiding en alle bonussen.

Kan een beginner deze cursus volgen?

Zeker! We beginnen allemaal als beginners. Eerst leer je hoe je je merk kunt opbouwen en jezelf kunt positioneren in de markt. Vervolgens leer je hoe je de ideale content creëert, en tot slot hoe je inkomsten genereert met jouw account.

Wat verwachten wij van jou?

Het is essentieel dat je de hele opleiding bestudeert en de processen volgt in de voorgestelde chronologische volgorde. Wij bouwen het bedrijf niet voor jou; we leren je hoe je dat doet, reiken je de nodige tools aan en bieden begeleiding op maat van jouw specifieke situatie.

Kan ik dit doen terwijl ik op school zit of werk?

Na inschrijving krijg je levenslang onbeperkte toegang tot de gekozen opleiding op al jouw apparaten. Hierdoor kun je het programma in je eigen tempo bestuderen en beginnen met het opbouwen als Content Creator wanneer je maar wilt. Het is heel goed mogelijk om te starten terwijl je andere verplichtingen beheert. Jij bepaalt zelf wanneer je begint en eindigt.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je vindt dat iets wat is beloofd niet via je gekozen opleiding is geleverd, neem dan contact met ons op via info@socialmediatools.nl. We reageren zo snel mogelijk en doen er alles aan om je situatie op te lossen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.