...

Media, Telecom & Streaming

ONTDEK HIER ALLE MEDIA, TELECOM & STREAMING CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

ONTDEK HIER ALLE MEDIA, TELECOM EN STREAMING CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

Hier vind je een overzicht van onze aankomende, beschikbare en afgeronde media, telecom & streaming campagnes. Elke campagne biedt inzicht in de looptijd, selectieve platformen, een bedrijfsomschrijving, de vereisten, inhoudelijke informatie en Unique Selling Points (USP’s).

Onze Campagnes

 

 

 

 

NEXTORY NL

Nextory – Het grootste aanbod van luisterboeken & ebooks op de markt

Nextory heeft het grootste aanbod van ebooks en men kan voor een vaste prijs per maand lezen en luisteren naar zoveel boeken als je wilt. We hebben duizenden titels, waaronder de laatste verschijningen. Je hoeft niet verbonden te zijn met het internet of online zijn om te lezen, je kan offline lezen en luisteren als je bijvoorbeeld buiten bent of op reizen. Het enige wat je hoeft te doen is het boek downloaden op je telefoon of tablet via de iOS of Android app.

Boektitels en rechten

Nextory heeft boeken die niet gepromoot mogen worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever en boekenrechtenmaatschappij. Dit betekent dat deze boeken niet gebruikt kunnen worden in enige marketing van Nextory zonder speciale goedkeuring. Voor de volgende boeken is een speciale goedkeuring nodig om ze te kunnen noemen in marketing van Nextory:
• Alfons Åberg Books: Books from Bok-Makaren AB.
• Pottermore’s Books, for example the Harry Potter Series.
• Astrid Lindgren Books from Astrid Lindgren AB.
• The English Moomin Books, for example from Puffin, Förlaget M, Bonnier Carlsen, Sony Music.
• Alfie Atkins Books: Books from Bok-Makaren AB.

Let op: Deze klant prefereert communicatie voor samenwerkingen uitsluitend via Social Media Tools.

Vereisten
 • Campagne: Affiliate
 • Compensatie: CPL €6,00
 • Locatie: Op eigen locatie
 • Doelgroep volgers: 6+ jaar
 • Deadline deelname: Niet bekend

USP’s

 • Uitgebreide bibliotheek: Nextory biedt duizenden e-boeken en luisterboeken voor een gevarieerde leeservaring.
 • Personalisatie: Met geavanceerde algoritmen worden aanbevelingen gedaan op basis van de gebruikersvoorkeuren voor een unieke ervaring.
 • Multifunctionaliteit: Naast boeken biedt Nextory ook tijdschriften en kranten voor een alles-in-één leesplatform.
 • Offline toegang: Gebruikers kunnen content downloaden voor offline lezen en luisteren, handig voor onderweg.
 • Gezinsopties: Nextory biedt gezinsabonnementen voor meerdere gebruikers, waardoor het hele gezin van het platform kan genieten.
Inhoudelijke informatie

Doelstelling van de campagne: Verhoging van de verkoop alle beschikbare digitale of fysieke boeken.

URL: Nextory

Vormgeving van de campagne:

 1. Book Club Party: Organiseer een online “Book Club Party” waar je met je volgers samenkomt om te discussiëren over een boek dat jullie allemaal gelezen hebben via Nextory. Zorg voor wat leuke spelletjes en prijzen om het extra spannend te maken.

 2. Nextory Challenge Videos: Maak grappige en uitdagende video’s waarin je jezelf uitdaagt om een boek binnen een bepaalde tijd te lezen of beluisteren. Moedig je volgers aan om de uitdaging aan te gaan en hun eigen resultaten te delen.

 3. Bookish DIY Tutorials: Creëer tutorials voor bookish DIY-projecten, zoals het maken van boekenleggers of boekenkastdecoraties. Moedig je volgers aan om hun eigen creaties te delen en gebruik te maken van inspiratie uit de boeken die ze via Nextory hebben gelezen.

 4. Nextory Book Character Cosplay: Organiseer een cosplay-wedstrijd waarbij je volgers worden uitgedaagd om zich te verkleden als hun favoriete boekpersonage uit een boek dat beschikbaar is op Nextory. Geef prijzen weg voor de meest creatieve en gedetailleerde outfits.

 5. Boek-smaak-test: Maak een interactieve quiz of poll op je social media waarbij volgers kunnen ontdekken welk soort boeken het beste bij hun smaak past. Moedig ze vervolgens aan om die boeken te lezen of beluisteren via Nextory en hun ervaringen te delen.

Let op: Dit zijn slechts suggesties. Je kunt je eigen idee in vormgeving van de campagne altijd sturen naar ons.

Sluit je aan bij ons influencer-netwerk en ontdek de mogelijkheden!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.