...

Prijsbepaling influencers

KRIJG INZICHT IN DE KOSTEN PER SOORT INFLUENCER EN PLATFORM

KRIJG INZICHT IN DE KOSTEN PER SOORT INFLUENCER EN PLATFORM

Bedrijven willen vaak weten wat de geschatte kosten per type influencer zijn. De prijs per influencer varieert afhankelijk van het type influencer, het gekozen platform en de inhoud van de campagne. Bij ons staat transparantie centraal, zodat u een realistisch beeld krijgt van de kosten per influencer.

Met influencer marketing kunt u aantrekkelijke voordelen behalen, waaronder een indrukwekkend rendement op uw investering, vergrote merkbekendheid, het opbouwen van een betrokken community en tal van andere voordelen. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het behalen van uw marketingdoelen.

Prijzen van influencers

Hier kunt u onze tarieven van de gemiddelde influencer per account en bereik bekijken. In onze marktplaats vind u de kort maar krachtige mediakits van influencers. Het bereik staat bij elke influencer genoteerd in onze marktplaats. Zo kunt u zelf bekijken wat voor soort influencer het is en hoeveel het tarief ongeveer zal zijn voor de betreffende influencer.

Bij Social Media Tools bent u aan het juiste adres voor:

Social Media Beheer

1: Bespaar tijd; vind snel relevante influencers

Ontdek de perfecte influencers die voldoen aan uw wensen en graag met u willen samenwerken. Wij hebben al onze influencers zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, en slechts 30% wordt toegelaten. Kies voor succesvolle campagnes met betrouwbare partners.

Stap 1: De doelen en wensen doornemen

Een duidelijk inzicht hebben van het bedrijf is van grote waarde. Om dit te bereiken, organiseren we regelmatig gesprekken waarbij we de gelegenheid hebben om vragen te stellen en de doelstellingen te bespreken.

2: Transparante tarieven en de beste prijs

Elke influencer op ons platform heeft een korte mediakit met transparante tarieven voor samenwerkingen. Als influencers interesse hebben in uw campagne, bieden ze vaak gunstige tarieven aan, soms wel 30% lager dan de standaardtarieven. Profiteer van voordelige deals en versterk uw campagne met influencer-samenwerkingen.

3: Vergelijk vooraf influencer statistieken

Voordat u beslist om met een influencer samen te werken, is het essentieel om prijzen en statistieken te vergelijken. Influencers kunnen u een indicatie geven van de te verwachten resultaten. Door vooraf een goede inschatting te maken van het succespotentieel van de samenwerking, kun je streven naar een betere return on investment (ROI). Het is verstandig om zorgvuldig te evalueren of de beoogde samenwerking de gewenste resultaten zal opleveren.

4: Wij denken met u mee

Als u niet zeker weet welke influencers het meeste potentieel zijn voor uw campagne, kunnen wij vooraf een selectie influencers voorstellen op basis van uw specifieke wensen. Daarbij voorzien we u van argumenten waarom deze influencers het meest geschikt zijn voor uw campagne. Op deze manier bieden we professioneel advies om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en om ervoor te zorgen dat u campagne de best mogelijke resultaten behaalt.

Coolpinguin

“Social Media Tools helpt je bij het selecteren van de juiste influencers om optimale resultaten te behalen.”

Dennis Oemar Said

“Bij Social Media Tools krijg je goedkope transparante tarieven beschikbaar per selectieve influencer.”

Bereik van een influencer

Soorten influencers

In de wereld van influencer marketing geldt het principe dat grotere influencers hogere prijzen kunnen vragen. Social Media Tools en vergelijkbare platforms categoriseren influencers in diverse niches, variërend van lifestyle tot technologie. Het selectieproces draait meestal om het aantal volgers of unieke maandelijkse bezoekers, aangezien dit een indicatie is van hun bereik. Echter, naast bereik is ook betrokkenheid van het publiek belangrijk. Het heeft weinig zin om met een influencer met een groot bereik te werken als hun volgers niet geïnteresseerd zijn. Wat de prijs betreft, deze wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de duur van de samenwerking, de complexiteit van de campagne en creatieve eisen. Het kiezen van de juiste influencer en het vaststellen van de prijs vereist zorgvuldige overweging om succes te behalen in influencer marketing.

Soorten influencers

Sluit je aan bij ons influencer-netwerk en ontdek de mogelijkheden!