...

Onze Campagnes

ONTDEK HIER ALLE CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

ONTDEK HIER ALLE CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

Campagnes

Hier vind je een overzicht van onze aankomende, beschikbare en afgeronde campagnes. Elke campagne biedt inzicht in de looptijd, selectieve platformen, een bedrijfsomschrijving, de vereisten, inhoudelijke informatie en Unique Selling Points (USP’s).

 

 

 

 

KRISTY DUCK | EROTISCHE WEBSHOP

Ontdek Kristy Duck, dé bestemming voor een breed scala aan erotische producten. Met meer dan 5800 items, van speeltjes tot outfits en oliën, bieden we alles wat je nodig hebt op erotisch gebied. Onze zorgvuldig samengestelde collectie belooft kwaliteit, diversiteit en discretie, zodat jouw verkenning naar genot en passie op een verrijkende manier wordt vervuld. Laat je fantasieën tot leven komen met Kristy Duck!

Let op: Deze klant prefereert communicatie voor samenwerkingen uitsluitend via Social Media Tools.

Vereisten
 • Campagne: Verkoopgericht
 • Compensatie: Tegen vergoeding en/of producten.
 • Uitbetaling: Binnen 31 dagen na de campagne.
 • Locatie: Vanaf eigen locatie UGC content maken.
 • Doelgroep volgers: 18+
 • Deadline deelname: 31-12-2023

USP’s

 • Uitstekende klantenservice (op werkdagen binnen 1-2 dagen reactie)
 • Bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt.
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €90,00
 • Meer dan 5800 erotische seksspeeltjes
Inhoudelijke informatie

Doelstelling van de campagne: Verhoging van de verkoop van de 5800 erotische middelen.

URL: Kristy Duck

Vormgeving van de campagne: Creëer door gebruikers gegenereerde content (UGC) met betrekking tot een of enkele van de 5800 erotische producten.

 1. Unboxing: Creëer een intrigerende unboxing video waarin je de Magic Box met erotische artikelen opent. Neem je volgers mee door de verschillende producten in de box.
 2. Vragen en Antwoorden (Q&A): Laat je volgers vragen stellen over de erotische artikelen en beantwoord deze in een video. Hierdoor ontstaat er een open dialoog over taboes en vooroordelen.
 3. Verhalen Delen: Nodig je volgers uit om hun meest opmerkelijke of grappige verhalen te delen over het gebruik van erotische artikelen, met de mogelijkheid om anoniem te blijven indien gewenst.
 4. Productrecensies: Maak gedetailleerde recensievideo’s van specifieke erotische artikelen. Bespreek de functies, voordelen en mogelijke toepassingen om je volgers te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
 5. Live Demonstraties: Voer live demonstraties uit van bepaalde erotische artikelen, waarbij je open staat voor vragen en reacties van je volgers. Hiermee kun je een educatieve en interactieve ervaring bieden. (Artikelen die toegestaan zijn volgens de richtlijnen van social media platformen)
 6. Gebruikerstips: Laat je volgers hun eigen tips delen voor het gebruik van erotische artikelen. Moedig ze aan om hun favoriete producten aan te bevelen en waarom.

Let op: Dit zijn slechts suggesties. Je kunt je eigen idee in vormgeving van de campagne altijd sturen naar ons.