...

Onze Campagnes

ONTDEK HIER ALLE CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

ONTDEK HIER ALLE CAMPAGNES EN STEL JEZELF BESCHIKBAAR.

Categorieën

Hieronder vindt u een overzicht van al onze categorieën. Zoek naar de categorie die het beste bij jou past. Klik op de categorie om alle campagnes te bekijken die binnenkort beschikbaar zijn, momenteel beschikbaar zijn, of al zijn verlopen.

Belangrijk om te weten:

In onze samenwerkingen hanteren we voornamelijk twee soorten campagnes: affiliate en awareness campagnes. Bij affiliate campagnes ontvangt de influencer een vergoeding op basis van de prestaties, zoals commissie per verkoop, registratie, inschrijving, enzovoort. Dit wordt ook wel Cost Per Action (CPA) genoemd, waarbij de adverteerder betaalt voor een specifieke actie die door de gebruiker wordt uitgevoerd als gevolg van de campagne.

Bij awareness campagnes ontvangt de influencer daarentegen een vast bedrag voor de geplaatste content, ongeacht de prestaties. In tegenstelling tot affiliate campagnes, waarbij de influencer wordt beloond op basis van specifieke acties zoals verkoop of registratie, wordt bij awareness campagnes geen commissie per lead (CPL) of commissie per verkoop (CPS) toegepast. De vergoeding is gebaseerd op de geleverde exposure en engagement.

Naast CPL en CPS zijn er ook andere kostenstructuren die we hanteren. Cost Per Mille (CPM) betekent bijvoorbeeld dat de influencer een vast bedrag betaalt voor elke duizend bereikte accounts van zijn of haar gebonden content aan het betreffende merk. Cost Per View (CPV) houdt in dat de opdrachtgever betaalt voor elke weergave.

Sluit je aan bij ons influencer-netwerk en ontdek de mogelijkheden!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.